Той предполага, че ще се постигне съгласие в Столичния общински съвет,

...
Той предполага, че ще се постигне съгласие в Столичния общински съвет,
Коментари Харесай

Кольо Колев за сглобката: Мишоците тичат в колелото, за да хванат сиренце

Той предполага, че ще се реализира единодушие в Столичния общински съвет, с цел да не се стига до още един избор на общински съветници. Ще има компромис, с известни земетресения, което ще сътвори напрежение в обединението на кмета, предвижда той.

" В последна сметка ще се съгласят, само че в този момент сега се играе танцът на силите. Дали ще бъде Вили Лилков, дали Георги Георгиев, ще има подобен компромис. Ще следим по-скоро напрежение, в сравнение с действителна политическа неустойчивост в Общинския съвет. "

Политическа партия в народен мащаб получиха от порядъка на 270 000 гласа, с 350 000 по-малко, в сравнение с парламентарните избори . Те не са в мощна позиция, с цел да могат да диктуват, означи Колев. По думите му, " тази млада партия към момента страда от партийно надменност, те са си самодостатъчни ".

Все повече стартира да наподобява, че живеем в спектакъл на парадокса , разяснява Кольо Колев в предаването " Преди всички ".

" Движение за права и свободи отпред с Делян Пеевски се хвърля интензивно в отбрана на публично " непознатия " министър. Министърът на електронното ръководство върви с защита, децата му вървят с защита, заплашвани от кого - от ръководител на ръководещата партия. Земьо, отвори се, защо става дума? А министър-председателят споделя - тук няма нищо, не съм приказвал с тях, но това не може да бъде. "

Според Колев е налице проява на тотална несръчност в ръководството и няма явен отговор на въпроса чие е това държавно управление:

" В основата на всичко това е порочността на самия вид групировка на ръководство . Още като чуете сглобка - това не е държавно управление, не е коалиция, не е даже краткотраен програмен кабинет. Това е нещо друго, в което мишоците тичат в колелото, с цел да заловен сиренце. Едно напразно придвижване, което поражда кални, мазни битки. И поражда огромният въпрос - чие е това ръководство? Чий е този министър (Калин Стоянов - бел. ред.)? "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР